tipeu sutures bedah Polyglycolic asam Rapid Suture

Pondok Description:

Suzhou Sinomed Médis Alat Co., Ltd nyaeta salah sahiji Cina asam pabrik suture gancang polyglycolic ngarah, pabrik urang téh bisa ngahasilkeun sertifikasi CE polyglycolic suture gancang asam, PGAR suture. Wilujeng sumping di borongan mirah na-kualitas luhur produk ti urang. Sintétik, absorbable, ...


jéntré produk

Tags produk

Suzhou Sinomed Médis Alat Co., Ltd nyaeta salah sahiji Cina asam pabrik suture gancang polyglycolic ngarah, pabrik urang téh bisa ngahasilkeun sertifikasi CE polyglycolic suture gancang asam, PGAR suture. Wilujeng sumping di borongan mirah na-kualitas luhur produk ti urang.

Sintétik, absorbable, multifilament braided suture, undyed

The réaktivitas jaringan dina formulir mikroskop nyaéta minimal.

Diserep lumangsung ngaliwatan peta hidrolitik kutang réngsé dina 42 poé.

Remen dipake dina jaringan nu boga périoda cicatrisation pondok.

USP: 8 / 0-2 #

Jadi sterilized ku EO

Pakét: Pribadi aluminium disegel foil

 

Sinomed mangrupakeun salah sahiji Cina ngarah Suture pabrik, pabrik urang téh bisa ngahasilkeun sertifikasi CE asam polyglycolic suture gancang. Wilujeng sumping di borongan mirah na-kualitas luhur produk ti urang.

Panas Tags: tipe sutures bedah, polyglycolic asam suture gancang, Cina, pabrik, pabrik, borongan, mirah,-kualitas luhur, sertifikasi CE

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!