Kasalametan Lancet Pa

Pondok Description:

Ciri: Single-pamakéan, bisa jadi ulang dipaké. Jarum geus shielded sateuacan na sanggeus pamakéan lengkep. Sterilization: Sterilized ku Gamma-Ray nyaman: Awéwé anu maké tos dieusian sarta tekanan diaktipkeun alat. Tinggi tri0bebel jarum kualitas jeung penetrasi-speed tinggi. Sababaraha pilihan nawiskeun rupa a ...


jéntré produk

Tags produk

ciri:

Single-pamakéan, bisa jadi ulang dipaké.

Jarum geus shielded sateuacan na sanggeus pamakéan lengkep.

Sterilization: Sterilized ku Gamma-Ray

Sreg:

Gampang ngagunakeun pre-dimuat tur alat diaktipkeun tekanan.

Tinggi tri0bebel jarum kualitas jeung penetrasi-speed tinggi.

Sababaraha pilihan nawarkeun rupa-rupa ukuran gauze na penetrasi

bojong papanggih paling pagawe requirements.Healthecare getih kapilér

salawasna nyanghareupan tatu jarum-iteuk poténsi unggal poé bari miara 

pikeun paitents, kaasup paparan patogén getih-dilahirkeun suc sakumaha AIDS

jeung getih-dilahirkeun patogén, kayaning virus AIDS sarta Hepatities.

lancet kaamanan urang ieu desighed pikeun nyegah situasi di luhur-disebutkeun.

Ulah make lancet lamun cap pelindung geus beend dihapus saméméhna.

Warna: Oranyeu, Rose beureum, Héjo, Konéng

Ukuran: 21G / 1.8mm, 21G / 2.4mm, 23G / 2.2mm, 26G / 1.8mm

Packing: 100pcs / kotak, 2000pcs / ctn

 

Sinomed mangrupakeun salah sahiji Cina ngarah Lancet getihpabrik, pabrik urang téh bisa ngahasilkeun sertifikasi CE kaamanan lancet pa. Wilujeng sumping di borongan mirah na-kualitas luhur produk ti urang.

Panas Tags: kaamanan lancet pa, Cina, pabrik, pabrik, borongan, mirah,-kualitas luhur, sertifikasi CE

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!