tabung Endotracheal

Pondok Description:

Bahan: PVC, steril, Single pak, 10pcs / kotak, 10boxes / ctn


jéntré produk

Tags produk

Bahan: PVC,

steril,

ukuran OD / ID panjang
FR: 10 2.5mm /3.3mm panjangna 110mm
FR: 12 3.0mm / 4.0mm panjangna 120mm
FR: 14 3.5mm / 4.7mm panjangna 160mm
FR: 16 4.0mm / 5.3mm panjangna 200mm
FR: 18 4.5mm /6.0mm panjangna 220mm
FR: 20 5.0mm /6.7mm panjangna 240mm
FR: 22 5.5mm / 7.3mm panjangna 250mm
FR: 24 6.0mm / 8.0mm panjangna 290mm
FR: 26 6.5mm / 8.7mm panjangna 300mm
FR: 28 7.0mm / 9.3mm panjangna 310mm
FR: 30 7.5mm / 10.0mm panjangna 320mm
FR: 32 8.0mm / 10.7mm panjangna 300mm
FR: 34 8.5mm / 11.3mm panjangna 320mm
FR: 36 9.0mm / 12.7mm panjangna 310mm
FR: 38 9.5mm / 12.7mm panjangna 320mm
FR: 40 10.0mm /13.3mm panjangna 330mm

Hiji pak, 10pcs / kotak, 10boxes / ctn

SUZHOU SINOMED mangrupakeun salah sahiji Cina ngarah médis pipahpabrik, pabrik urang téh bisa ngahasilkeun tabung endotracheal sertifikasi CE. Wilujeng sumping di borongan mirah na-kualitas luhur produk ti urang.

Panas Tags: tabung endotracheal, Cina, pabrik, pabrik, borongan, mirah,-kualitas luhur, sertifikasi CE

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!