jinis jarum suture Suture Bearing Spring Mripat

Keterangan Singkat:

Paket: 1000pcs / kothak Kita bisa proses produk miturut conto sing diwenehake dening kita pelanggan.


Detail produk

Tags Product

Paket: 1000pcs / kothak

Kita bisa proses produk miturut conto sing diwenehake dening kita pelanggan.

 

Sinomed iku salah siji saka China anjog suturemanufaktur, pabrik kita bisa ngasilake sertifikat CE suture jarum spring mripat. Welcome to wholesale mirah lan kualitas produk saka kita.

Hot Tags: jinis jarum suture, suture jarum spring mripat, China, manufaktur, pabrik, grosir, murah, kualitas, sertifikat CE

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!