Safety Lancet PA

Keterangan Singkat:

Karakteristik: Single-nggunakake, Tukang dipunginakaken. Jarum iki kareksa sadurunge lan sawise nggunakake rampung. Sterilisasi: Sterilized dening Gamma-Ray Nyaman: Gampang kanggo nggunakake diiseni lan meksa aktif piranti. High tri0bebel jarum kualitas penetrasi-kacepetan dhuwur. Multiple pilihan kurban macem-macem ...


Detail produk

Tags Product

karakteristik:

Single-nggunakake, Tukang dipunginakaken.

Jarum iki kareksa sadurunge lan sawise nggunakake rampung.

Sterilisasi: Sterilized dening Gamma-Ray

nyaman:

Gampang kanggo nggunakake wis dimuat lan piranti aktif meksa.

High tri0bebel jarum kualitas penetrasi-kacepetan dhuwur.

Multiple pilihan kurban macem-macem ukuran gauze lan seng nembus

jeru kanggo ketemu paling buruh requirements.Healthecare getih kapiler

tansah ngadhepi ciloko jarum-kelet potensial saben dina nalika ngrawat 

kanggo paitents, kalebu cahya kanggo patogen getih-lair Suc minangka AIDS

lan getih-lair patogen, kayata virus AIDS lan Hepatities.

Lancet safety kita iki desighed kanggo nyegah kahanan ndhuwur-kasebut.

Aja nggunakake Lancet yen tutup protèktif wis beend dibusak sadurunge.

Warna: Orange, Rose abang, Green, Kuning

Size: 21G / 1.8mm, 21G / 2.4mm, 23G / 2.2mm, 26g / 1.8mm

Packing: 100pcs / kothak, 2000pcs / CTN

 

Sinomed iku salah siji saka China anjog Lancet Sangmanufaktur, pabrik kita bisa ngasilake sertifikat CE safety Lancet pa. Welcome to wholesale mirah lan kualitas produk saka kita.

Hot Tags: safety Lancet pa, China, manufaktur, pabrik, grosir, murah, kualitas, sertifikat CE

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!