Fungsi botol cai panas

Usum mangrupikeun waktos nalika botol cai panas nunjukkeun bakat na, tapi upami anjeun ngan ukur nganggo botol cai panas salaku alat pemanasan saderhana, éta bakal rada kaleuleuwih. Nyatana, éta seueur panggunaan perawatan kaséhatan anu teu disangka-sangka.
Promosikeun penyembuhan luka
Botol cai panas
kuring tuang cai haneut dina leungeun kuring sareng dilarapkeun kana leungeun kuring. Kuring ngan ukur ngarasa haneut sareng nyaman mimitina. Saatos sababaraha dinten panawaran anu teras-terasan, tatu na parantos leres-leres pulih.
Alesanna kusabab kahaneutan tiasa ngarangsang regenerasi jaringan sareng ngagaduhan pangaruh ngaleungitkeun nyeri sareng nguatkeun nutrisi jaringan. Nalika pemanasan tindakan dina permukaan tatu dina permukaan awak, sajumlah ageung exousate serous naék, anu tiasa ngabantosan produk patologis; Pembuluh getih dilebarkeun, sareng perméabilitas vaskular ningkat, anu langkung saé pikeun ékskrési metabolit jaringan sareng nyerep nutrisi, ngahambat perkembangan peradangan, sareng ngamajukeun penyembuhanana.


Pos waktos: Mei-29-2021
WhatsApp Online Chat!