Ultrasound Gel

I totonu o le potu su'esu'e B-ultrasound, na oomi e le foma'i le vaila'au fa'afeso'ota'i fa'afoma'i i lou manava, ma sa lagona le mālūlū.E foliga manino ma fai si pei o lau masani (matagofie) gel.Ioe, o lo'o e taoto i luga o le moega su'ega ma e le mafai ona e va'aia i lou manava.

Na'o le mae'a ai o le su'ega o lou manava, a'o olo le "Dongdong" i lou manava, ma musumusu i lou loto: "Smudged, o le a le mea?Pe e pisia ai o'u ofu?E oona?”

O ou popolega e le aoga.O le igoa faʻasaienisi o lenei "sasaʻe" e taʻua o le soʻo faʻapipiʻi (sogi soʻotaga faʻafomaʻi), ma o ona vaega autu o resini (carbomer), glycerin, vai, ma mea faapena.E le oona ma leai se tofo ma matua mautu i siosiomaga o aso uma;e le gata i lea, e le afaina ai le paʻu, e le pisia ai lavalava, ma e faigofie ona tape.

O lea la, a maeʻa le asiasiga, ave ni nai pepa o le a tuʻuina atu e le fomaʻi ia te oe, e mafai ona e solo solo mama, tuʻu ma se mapuea o le toomaga, e aunoa ma le ave o se popolega.

Ae ui i lea, aisea e tatau ai ona faʻaogaina e B-ultrasound lenei vailaʻau faʻafomaʻi?

Talu ai ona o galu ultrasonic e faʻaaogaina i le asiasiga e le mafai ona faʻatautaia i luga o le ea, ma o luga o le paʻu e le lamolemole, o le suʻesuʻega ultrasonic o le ai ai ni nai pupuni laiti pe a oʻo mai i le paʻu, ma o le ea i lenei va o le a faʻalavelaveina. o le ulu atu o galu ultrasonic..O le mea lea, e manaʻomia ai se vailaʻau (medium) e faʻatumu ai nei vaʻa laiti, o se fomaʻi couplant.E le gata i lea, e faʻaleleia ai foʻi le faʻaaliga manino.O le mea moni, e galue foi o se "lubrication", faʻaitiitia le feteʻenaʻiga i le va o le suʻega suʻesuʻe ma le paʻu, faʻatagaina le suʻega e faʻafefeteina ma suʻeina.

I le faaopoopo atu i le B-ultrasound o le manava (hepatobiliary, pancreas, spleen ma fatugaʻo, ma isi), o le thyroid gland, o le susu ma nisi o toto toto e suʻesuʻeina, ma isi, ma faʻaaogaina foi fomaʻi.


Taimi meli: Apr-30-2022
WhatsApp Online Chat!
whatsapp